Visit Rusland
Visit RuslandVisit RuslandVisit RuslandVisit RuslandVisit RuslandVisit RuslandVisit Rusland

Sint Petersburg is de stad die beroemde Russische schrijvster Anna Achmatova “De stad van steen, triomf en tranen” noemt. Nederlandse schrijver Jan Brokken zegt dat Sint-Petersburg “het feest der herkenning” is. Wij gaan in deze zevendaagse reis verkenne wat deze stad zo bijzonder maakt.

 

   Data & prijzen

 

De afgelopen periode zijn gekke tijden geweest voor iedereen. Veel vakanties werden abrupt verboden en nog steeds niet door kunnen gaan. De telerstelling is groot maar gelukkig worden de corona-maatregelingen in Nederland en in veel landen versoepelend. We hopen van harte dat binnekort kunnen we weer vrij gaan reizen. 

 

Wij als reisorganisatie houden de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten. Als het weer mogelijk is veilig en verantwoord op reis te gaan, staan we graag voor u klaar om uw vakantie samen te stellen. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en reizen met Ontdek Rusland?

Schrijf u dan hier in voor onze mailinglijst! 

 

 

 

Wat is inbegrepen en wat niet?

 

Inbegrepen:

 • Retourvlucht Amsterdam-Sint-Petersburg-Amsterdam (inclusief luchthavenbelastingen en toeslagen, 1 stuk handbagage en 1 accessoire (in totaal 12 kg.). Meer bagage tegen toeslag via KLM bij te boeken. 
 • Deskundige begeleiding reisleidster tijdens de hele reis
 • Transfer met comfortabele minibus
 • 6 overnachtingen in een goede centraal gelegen middenklasse hotel in Sint-Petersburg
 • 6x ontbijten, 1x uitgebreide Russische dinner en 1x lunch
 • Entree in alle vermelde musea, paleisen en kathedralen
 • 3 excursies (waaronder de  Hermitage en Peterhof)
 • Stadswandelingen Sint-Petersburg met een locale stadsgids
 • Reisplan en plattegrond van Sint-Petersburg (1 per boeking)

 

Belangrijk: U hoeft geen visum meer hebben om deze reis te maken. Meer informatie hier

 

Niet inbegrepen:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Reserveringkosten (€30 per boeking)
 • Toeslag 1-persoonskamer (€250)

 

Belangrijke informatie:

Programma onder voorbehoud van wijzigingen
Minimum aantal deelnemers: 8 
Maximaal aantal deelnemers: 12

 

 

Vraag meer informatie aan

 

 

Vrijheid binnen de groepsreis

 

U reist met de groep waar u zelf bepaalt waaraan u deelneemt en waar u mee naar toe gaat. Met de groep heeft u gezamenlijke reismomenten. U reist met een comfortabele minibus naar een van de bestemmingen. Verder bepaalt u zelf aan welke activiteiten u meedoet.

 

Carolien: "Deze reis vond ik superleuk! "

Dankzij OntdekRusland heb ik Moskou kunnen bezoeken. Deze reis vond ik superleuk! Samen met de groep bezoek je het Kremlin, loop je over het Rode Plein, proef je typisch Russisch eten en drinken en krijg je de mooie verhalen van de Russische gidsen ter plekke vertaald. Het programma bood genoeg ruimte voor eigen invulling.  
Vier dagen Moskou is perfect te combineren met drie dagen Soezdal. Deze combinatie werkte heel goed samen en eenmaal in het prachtige Soezdal aangekomen, kreeg ik echt het ultieme vakantiegevoel. Zeker een aanrader!Lees verder...

Marjanne: "Ik zou zo weer mee gaan!"

Ik heb een heel goed gevoel over de Rusland reis. Het was zo mooi! Moskou is een fantastische stad. Ik zou er zo weer heen willen! In 4 dagen Moskou krijg je een indruk van de stad, maar er is zoveel meer te zien....daar kun je nog veel meer dagen ronddwalen. 
En dan Soezdal... Wat een heel andere wereld! Rust, ruimte, lieflijke dorpjes en de gastvrijheid zijn zeer de moeite waard. Authenticiteit nog volop aanwezig. Met leuke marktjes en vele gekleurde huizen.Lees verder...

Mireille: "Ik kom zeker terug in Rusland!"

Met een kleine groep op stap en Elena als reisleidster is heel fijn! Ze zorgt voor vaste groepsmomenten, lokale Russische gidsen (zij vertaalt) en biedt zo een overzicht van de Russische cultuur. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen invulling van het programma. In een week zie je op deze manier heel veel en doe je veel bijzondere indrukken op. Ik kom zeker terug in Rusland!

 

Mireille (25) over de groepsreis naar Moskou en de steden aan de Gouden Ring in september 2019

Lees verder...

Tineke: "Zeer positieve Belevenis!"

In juni 2019 ben ik voor het eerst naar Rusland geweest en ik ben heel blij dat ik het met Ontdek Rusland heb gedaan.  Alles was heel goed geregeld, van vóór  vertrek tot thuiskomst. De sfeer in de groep was goed en de locatie, waar wij verbleven,was uitstekend.

Lees verder...

Ali en Arend: "Ruslandreis een waar genoegen"

Met de reisorganisatie “Ontdek Rusland” en onder andere de geweldige begeleiding van Elena, heb ik met nog acht andere reisgenoten enorm genoten van een fantastisch bezoek aan de schitterende stad Sint-Petersburg.

Lees verder...