Visit Rusland
Visit RuslandVisit RuslandVisit Rusland

 

Met mij ziet u het échte Rusland! 

 

Elena (1985) is geboren en getogen in Rusland. De liefde bracht haar vijf jaar geleden naar   Nederland. Elena heeft zich de Nederlandse taal in korte tijd helemaal eigen gemaakt.

 

Omdat Elena ontdekte dat er veel interesse is in haar vaderland, besloot ze een kennismakingscursus te organiseren aan de seniorenschool in Enkhuizen. Elena beschikt over ruimschootse kennis van haar vaderland. Zij laat haar cursisten kennismaken met allerlei Russische aspecten: geschiedenis, kunst, cultuur, muziek, geografie en natuurgebieden bijvoorbeeld. 

 

De cursus werd een groot succes: cursisten waren zó enthousiast dat zij Rusland met eigen ogen wilden ontdekken, in plaats van er alleen over te horen. Zij vroegen Elena hen te begeleiden. In juni 2018 vertrok Elena met haar cursisten naar Rusland, waar zij een prachtige rondreis maakten. Tijdens deze eerste rondreis ontstond het idee voor reisbureau Ontdek Rusland. Toen Elena nog in Rusland woonde, werkte zij als PR-manager en Directeur Evenementen voor een grote uitgeverij. In Ontdek Rusland komen haar organisatietalent, Rusland-kennis en -ervaring én haar liefde voor Rusland samen.

 

Elena: “Rusland is werkelijk prachtig, het is zoveel meer dan het beeld dat hier vaak in de media is te zien. Er is ontzettend veel te zien en te doen. Je vindt hier absoluut unieke hoogtepunten op het gebied van cultuur, natuur, historie en literatuur, heel anders dan elders in Europa. Rusland is een enorm, interessant, prachtig, gastvrij en veilig land. Ga mee, en ontdek het zelf!

 

 

Vrijheid binnen de groepsreis

 

U reist met de groep waar u zelf bepaalt waaraan u deelneemt en waar u mee naar toe gaat. Met de groep heeft u gezamenlijke reismomenten. U reist met een comfortabele minibus naar een van de bestemmingen. Verder bepaalt u zelf aan welke activiteiten u meedoet.

 

Loes: "De belevenis in de klooster en op de dacha was bijzonder"

Deze reis die zó mooi was en zó compleet, vind ik een fantastische belevenis. Alles was heel leuk of mooi om er te zijn. De belevenis in de kloosters en ook op de dacha was heel bijzonder. Overaal was er echt wel iets, wat goed was om te zien.

Lees verder...

Fantastische groepservaring over de reis in juni 2018

Lieve Elena,

Dank je wel voor 't organiseren van deze fantastische week. Dankzij jouw tomeloze inzet, energie en vriendelijkheid heb je je "eerste rondreis" met heel veel succes kunnen begeleiden. 

Wij zijn jou hier heel dankbaar voor. En wensen jou nog vele mooie trips toe.

 

Lees verder...

Nelleke: "Voor mij was de Rusland-reis echt een cadeautje"

“Voor mij was de Rusland-reis echt een cadeautje waar ik ongelooflijk van genoten heb. Met dank aan Elena voor een heerlijke en goed verzorgde reis. En eindelijk al die gebouwen uit mijn kunstgeschiedenisboek in het echt gezien, fantastisch!”

Lees verder...

Ali Deen: "Een betere reisleidster vind je niet!"

Ali Deen (76) vertrok in juni 2018 met haar man Arend naar Moskou en de steden van de Gouden Ring, onder leiding van Elena. Beiden kijken terug op een fantastische ervaring. “Wij waarderen Elena uitermate; wij hadden ons geen betere reisleidster kunnen wensen. Ze heeft ons tot in ieder detail geholpen, stond continu voor ons klaar.

Lees verder...