Visit Rusland
Visit RuslandVisit RuslandVisit RuslandVisit RuslandVisit RuslandVisit RuslandVisit Rusland

 

Met mij ziet u het échte Rusland! 

 

Elena (1985) is geboren en getogen in Rusland. De liefde bracht haar vijf jaar geleden naar   Nederland. Elena heeft zich de Nederlandse taal in korte tijd helemaal eigen gemaakt.

 

Omdat Elena ontdekte dat er veel interesse is in haar vaderland, besloot ze een kennismakingscursus te organiseren aan de seniorenschool in Enkhuizen. Elena beschikt over ruimschootse kennis van haar vaderland. Zij laat haar cursisten kennismaken met allerlei Russische aspecten: geschiedenis, kunst, cultuur, muziek, geografie en natuurgebieden bijvoorbeeld. 

 

De cursus werd een groot succes: cursisten waren zó enthousiast dat zij Rusland met eigen ogen wilden ontdekken, in plaats van er alleen over te horen. Zij vroegen Elena hen te begeleiden. In juni 2018 vertrok Elena met haar cursisten naar Rusland, waar zij een prachtige rondreis maakten. Tijdens deze eerste rondreis ontstond het idee voor reisbureau Ontdek Rusland. Toen Elena nog in Rusland woonde, werkte zij als PR-manager en Directeur Evenementen voor een grote uitgeverij. In Ontdek Rusland komen haar organisatietalent, Rusland-kennis en -ervaring én haar liefde voor Rusland samen.

 

Elena: “Rusland is werkelijk prachtig, het is zoveel meer dan het beeld dat hier vaak in de media is te zien. Er is ontzettend veel te zien en te doen. Je vindt hier absoluut unieke hoogtepunten op het gebied van cultuur, natuur, historie en literatuur, heel anders dan elders in Europa. Rusland is een enorm, interessant, prachtig, gastvrij en veilig land. Ga mee, en ontdek het zelf!

 

 

Vrijheid binnen de groepsreis

 

U reist met de groep waar u zelf bepaalt waaraan u deelneemt en waar u mee naar toe gaat. Met de groep heeft u gezamenlijke reismomenten. U reist met een comfortabele minibus naar een van de bestemmingen. Verder bepaalt u zelf aan welke activiteiten u meedoet.

 

Carolien: "Deze reis vond ik superleuk! "

Dankzij OntdekRusland heb ik Moskou kunnen bezoeken. Deze reis vond ik superleuk! Samen met de groep bezoek je het Kremlin, loop je over het Rode Plein, proef je typisch Russisch eten en drinken en krijg je de mooie verhalen van de Russische gidsen ter plekke vertaald. Het programma bood genoeg ruimte voor eigen invulling.  
Vier dagen Moskou is perfect te combineren met drie dagen Soezdal. Deze combinatie werkte heel goed samen en eenmaal in het prachtige Soezdal aangekomen, kreeg ik echt het ultieme vakantiegevoel. Zeker een aanrader!Lees verder...

Marjanne: "Ik zou zo weer mee gaan!"

Ik heb een heel goed gevoel over de Rusland reis. Het was zo mooi! Moskou is een fantastische stad. Ik zou er zo weer heen willen! In 4 dagen Moskou krijg je een indruk van de stad, maar er is zoveel meer te zien....daar kun je nog veel meer dagen ronddwalen. 
En dan Soezdal... Wat een heel andere wereld! Rust, ruimte, lieflijke dorpjes en de gastvrijheid zijn zeer de moeite waard. Authenticiteit nog volop aanwezig. Met leuke marktjes en vele gekleurde huizen.Lees verder...

Mireille: "Ik kom zeker terug in Rusland!"

Met een kleine groep op stap en Elena als reisleidster is heel fijn! Ze zorgt voor vaste groepsmomenten, lokale Russische gidsen (zij vertaalt) en biedt zo een overzicht van de Russische cultuur. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen invulling van het programma. In een week zie je op deze manier heel veel en doe je veel bijzondere indrukken op. Ik kom zeker terug in Rusland!

 

Mireille (25) over de groepsreis naar Moskou en de steden aan de Gouden Ring in september 2019

Lees verder...

Tineke: "Zeer positieve Belevenis!"

In juni 2019 ben ik voor het eerst naar Rusland geweest en ik ben heel blij dat ik het met Ontdek Rusland heb gedaan.  Alles was heel goed geregeld, van vóór  vertrek tot thuiskomst. De sfeer in de groep was goed en de locatie, waar wij verbleven,was uitstekend.

Lees verder...

Ali en Arend: "Ruslandreis een waar genoegen"

Met de reisorganisatie “Ontdek Rusland” en onder andere de geweldige begeleiding van Elena, heb ik met nog acht andere reisgenoten enorm genoten van een fantastisch bezoek aan de schitterende stad Sint-Petersburg.

Lees verder...