Visit Rusland
Visit RuslandVisit RuslandVisit Rusland

Moskou is de hoofdstad van Rusland. Maar het is ook haar hart en ziel! Wij nodigen u van harte uit in een stad met een grandioze geschiedenis, betoverend mooie kathedralen en wereldberoemde theaters en musea.

 

  

Foto: Elena Krizhevskaya IG/@elena.krizhevskaya

 

Deskundig begeleid wandelen we vier dagen door Moskou, door het heden en verleden van Rusland. Nog drie dagen verkennen we met een comfortabele minibus kleine historische steden, sprookjesachtige huizen, oude kerken met de bekende ui-koepels en een ongerept platteland ten oosten van Moskou.

 

Hoogtepunten van de reis

 

  • Russische hoofdstad
  • Topkunstwerken in Tretjakovgalerij
  • Hoge muren van het Kremlin
  • Ondergrondse paleizen: Moskouse metro
  • Oud-Russische bouwkunst
  • Prachtige kathedralen
  • Het leven van gewone Russen

 

 

Vrijheid binnen de groepsreis

 

U reist met de groep waar u zelf bepaalt waaraan u deelneemt en waar u mee naar toe gaat. Met de groep heeft u gezamenlijke reismomenten. U reist met een comfortabele minibus naar een van de bestemmingen. Verder bepaalt u zelf aan welke activiteiten u meedoet.

 

Loes: "De belevenis in de klooster en op de dacha was bijzonder"

Deze reis die zó mooi was en zó compleet, vind ik een fantastische belevenis. Alles was heel leuk of mooi om er te zijn. De belevenis in de kloosters en ook op de dacha was heel bijzonder. Overaal was er echt wel iets, wat goed was om te zien.

Lees verder...

Fantastische groepservaring over de reis in juni 2018

Lieve Elena,

Dank je wel voor 't organiseren van deze fantastische week. Dankzij jouw tomeloze inzet, energie en vriendelijkheid heb je je "eerste rondreis" met heel veel succes kunnen begeleiden. 

Wij zijn jou hier heel dankbaar voor. En wensen jou nog vele mooie trips toe.

 

Lees verder...

Nelleke: "Voor mij was de Rusland-reis echt een cadeautje"

“Voor mij was de Rusland-reis echt een cadeautje waar ik ongelooflijk van genoten heb. Met dank aan Elena voor een heerlijke en goed verzorgde reis. En eindelijk al die gebouwen uit mijn kunstgeschiedenisboek in het echt gezien, fantastisch!”

Lees verder...

Ali Deen: "Een betere reisleidster vind je niet!"

Ali Deen (76) vertrok in juni 2018 met haar man Arend naar Moskou en de steden van de Gouden Ring, onder leiding van Elena. Beiden kijken terug op een fantastische ervaring. “Wij waarderen Elena uitermate; wij hadden ons geen betere reisleidster kunnen wensen. Ze heeft ons tot in ieder detail geholpen, stond continu voor ons klaar.

Lees verder...