Visit Rusland
Visit RuslandVisit RuslandVisit Rusland

Rusland. Het land van Het Rode Plein, de Hermitage en de Transsiberië Express. Van de Romanovs, Tolstoj, het Kremlin en Sint Petersburg. Maar ook het land van overweldigende natuurgebieden, smakelijke, voedzame maaltijden, gastvrije inwoners en een imposante geschiedenis.

  

Even voorstellen! 

 

Ontdek Rusland is het reisbureau van Elena Abasi-Matveeva, geboren en getogen in Rusland. Elena organiseert groepsreizen door haar vaderland waarbij de liefde voor de Russische cultuur, literatuur en historie centraal staat. Zij neemt u mee naar het mooiste van Rusland en brengt u dat wat reisbureaus zonder haar achtergrond u niet kunnen bieden. “Ik wil mensen het ware Rusland laten zien, de Russische ziel doorgeven.” 

 

Tijdens uw reis is Elena uw reisleidster. Zij spreekt vloeiend Nederlands en beschikt over een schat aan informatie over haar vaderland. Elena blijft gedurende de hele reis aan uw zijde en doet er alles aan om u een unieke, onvergetelijke ervaring te bezorgen. 

 

     

 

Bestemmingen

 

U heeft de keuze uit twee volledig verzorgde groepsreizen. Bezoekt u graag een andere bestemming in Rusland? Elena maakt ook reizen op maat. “Ik stem de reizen af op de wensen van de groep. Alles is mogelijk!” Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Moskou & de steden van de Gouden Ring8 dagen

 

BEKIJK REIS >

Sint Petersburg & Peterhof 7 dagen

  

BEKIJK REIS >

Rondreis Rusland15 dagen

 

BEKIJK REIS >

 

 

Vrijheid binnen de groepsreis

 

U reist met de groep waar u zelf bepaalt waaraan u deelneemt en waar u mee naar toe gaat. Met de groep heeft u gezamenlijke reismomenten. U reist met een comfortabele minibus naar een van de bestemmingen. Verder bepaalt u zelf aan welke activiteiten u meedoet.

 

Loes: "De belevenis in de klooster en op de dacha was bijzonder"

Deze reis die zó mooi was en zó compleet, vind ik een fantastische belevenis. Alles was heel leuk of mooi om er te zijn. De belevenis in de kloosters en ook op de dacha was heel bijzonder. Overaal was er echt wel iets, wat goed was om te zien.

Lees verder...

Fantastische groepservaring over de reis in juni 2018

Lieve Elena,

Dank je wel voor 't organiseren van deze fantastische week. Dankzij jouw tomeloze inzet, energie en vriendelijkheid heb je je "eerste rondreis" met heel veel succes kunnen begeleiden. 

Wij zijn jou hier heel dankbaar voor. En wensen jou nog vele mooie trips toe.

 

Lees verder...

Nelleke: "Voor mij was de Rusland-reis echt een cadeautje"

“Voor mij was de Rusland-reis echt een cadeautje waar ik ongelooflijk van genoten heb. Met dank aan Elena voor een heerlijke en goed verzorgde reis. En eindelijk al die gebouwen uit mijn kunstgeschiedenisboek in het echt gezien, fantastisch!”

Lees verder...

Ali Deen: "Een betere reisleidster vind je niet!"

Ali Deen (76) vertrok in juni 2018 met haar man Arend naar Moskou en de steden van de Gouden Ring, onder leiding van Elena. Beiden kijken terug op een fantastische ervaring. “Wij waarderen Elena uitermate; wij hadden ons geen betere reisleidster kunnen wensen. Ze heeft ons tot in ieder detail geholpen, stond continu voor ons klaar.

Lees verder...